Sirup z rýmovníku: Medový
Detailní popis produktu
Sirup z rýmovníku slazený lahodným medem potěší jazýček každého milovníka medových výrobků.
Pokud sirup necháte delší dobu bez pohybu, mohou se začít tvořit usazeniny, jako na obrázku níže. Ty nejsou na škodu. Stačí lahev protřepat :)
Spotřeba a skladování sirupu z rýmovníku
Sirup z rýmovníku je vhodné spotřebovat co nejdříve, protože neobsahuje žádné umělé konzervanty a jediným konzervantem je cukr. Navíc se časem vytrácí chuť a vůně.
Skladování mimo lednici při pokojové teplotě 20°C doporučuji maximálně týden. V případě horkých dnů vždy dávat do lednice.
V lednici při teplotě od 3 do 8 °C doporučuji uchovávat maximálně 4 týdny.
Co je ale důležité, určitě nevystavovat přímému slunci a ve skleněné lahvi nemrazit.
Před používáním je vhodné lahev protřepat, protože se složky usazují u dna.
Podrobné informace o sirupu z rýmovníku naleznete v tomto článku:
Článek: Vše, co jste kdy chtěli vědět o Sirupu z rýmovníku
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
? Obsah: | 500 ml |
? Složení: | Rýmovník, luční med (11%), citron (5%), cukr, voda |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.