Sirup z rýmovníku: Kokosový
Detailní popis produktu
Tuto příchuť doporučuji přidávat třeba do kávy, do bílých jogurtů, tvarohů, dezertů, či jen degustovat na lžičce. Rozhodně ale nedoporučuji přidávat do horkého čaje - chuť se může zkazit.
U sirupu se díky kokosu tvoří docela velká pevná vrstva, která se dá protřepáním uvolnit. Čím déle je sirup bez pohybu, tím pevnější vrstva je. Proto je dobré sirup protřepávat častěji, aby se složka kokosu tolik nezpevnila. Mohou pak také vznikat malé hrudky, které však nejsou na závadu.
Podrobné informace o sirupu z rýmovníku naleznete v tomto článku:
Článek: Vše, co jste kdy chtěli vědět o Sirupu z rýmovníku
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sirup z rýmovníku |
---|---|
Obsah: | 500 ml |
Složení: | Rýmovník, citron, kokos, cukr, voda |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář