Mýdlové prázdniny

Letošnímu létu začalo konečně kralovat horké slunce, které v plné síle svými paprsky rozpaluje náš kraj. Teploty stoupají do rekordních výšin a pokud je někdo nucen jít ven, hledá byť sebemenší stín, kam by se mohl ukrýt.

mydlo-z-rymovniku-stromecek-dekoraceDo těchto letních prázdninových dnů jsem se rozhodl vyzkoušet novou formu na mýdla ve tvaru stromečku. Přemýšlel jsem, jestli prodej nezahájit až před Vánoci, jelikož vzor stromečku připomíná právě ten Vánoční. Nicméně rozhodnutí nakonec padlo a to takové, že Vám je mohu nabídnou již nyní. Není v tom žádná symbolika, ani účel, zkrátka jsem pouze rozšířil již prodávaná mýdla (mýdlo s ornamenty a mýdlo ve tvaru lístečku) o nový vzor. 

Mýdlo ve tvaru stromečku nabízím ve 2 variantách, a to buď v bílé, anebo zelené barvě. Tuto variantu samozřejmě nemám s možností vložení lístečku, protože mi přišlo divné, aby ve vzoru jehličnatého stromu byl list. 

Mýdla vyrábím průběžně i pro svoji potřebu, takže je veliká pravděpodobnost, že po objednání nebude muset zákazník čekat moc dlouho, jelikož si pravidelně držím malou zásobu. 

Vzhledem ke skutečně nízkým nákladům na výrobu mýdel jsem také mohl cenu u všech ostatních zredukovat na skutečně příjemnou hranici začínající na 20 Korunách a zároveň, protože formy jsou vždy po 6 kusech, jsem přidal varianty sad po 6 kusech za ještě příznivější cenu.